Ruokapöydät

Ruokapöydät

Osa kerrallaan valmistettu, materiaalina luonnon muovaama massiivinen tammi, akaasia tai kierrätyspuu. Siksi jokainen yksityiskohta on ainutlaatuinen. Kun pöydän pintaa koskettaa niin huomaa kuinka luonnollisesti nämä eri pöydät on valmistettu, kaikkine rakoineen, oksankohtineen ja syineen. Vakuuttava laatu, joka ilmenee vasta yksityiskohdissa, sillä tämä laatu poikkeaa ”tavallisista pöydistä”. Puumateriaalin lisäksi valikomasta löytyy myös sementtipöytä. Meiltä löytyy myös runsas valikoima pyöreitä ruokapöytiä.

Kun etsit ihan jotain ihan muuta, mutta et vielä tiedä mitä. Kun etsit pöytää, joka poikkeaa ihan kaikesta, mihin silmäsi on mahdollisesti tottunut. Kun etsit pöytää, joka täyttää ainakin painoluokassaan kaikki mahdolliset vaatimukset, olet löytänyt sen. Siinä tapauksessa tutustu myös tuotesarjaamme Sturdy.

Lisäksi monesta tuotesarjastamme löytyy muiden tuotteiden lisäksi persoonallisia ruokapöytiä ja myös hieman pienemmässä koossa. Käy tutustumassa Riverboat , Bronx , Fortezza , Panama , Roadies , Rustic , Miami