Projektit

Projektit

Sivullamme näkyvä tuotevalikoima on valittu ensisijaisesti vähittäismyyntiin, mutta myös tästä valikoimasta löytyy vaihtoehtoja erilaisiin projekteihin ja myös esim. hotelli- ja ravintolakalusteiksi. Kumppaniverkostomme kautta meillä on tarjota projektimyyntiin vielä laajempi tuotevalikoima. Kerrotte vain meille tarpeenne, niin kartoitamme kumppaniemme valikoiman. Tyylisuuntia on monia. Tähän mennessä olemme saaneet olla mukana kampaamo-, kauneushoitola-, hotelli-, ravintola-, kahvila-, päiväkoti- sekä toimistoprojekteissa. Ja myös erääseen museoon istui Airman -tuotesarjamme täydellisesti ja se pääsi olemaan osana näyttelyä.

Jos haet oikein persoonallista sisustusta, niin meiltä löydät myös vanhoista veneistä tai TATA -autoista tehdyt baaritiskit, traktorista tehdyt baaripöydät ja persoonalliset baarijakkarat.

Kumppaniemme valikoimassa on myös hyvin laaja valikoima valaisimia, etenkin riippuvalaisimia, ja koossa löytyy, joten kerro vaan mitä tarvitsette projektiinne ja etsimme teille toiveidenne mukaiset valaisimet.

OTA YHTEYTTÄ! asiakaspalvelu@volcanodesign.fi