Factory pöytälevy
Factory pöytälevy
Factory Pöytälevyt ja jalat Ravintolakalusteet ja projektit

Factory -pöytälevy

Factory -sarjan upea kierrätyspuinen pöytälevy kolmessa pituudessa. Saatavilla 180 cm, 200 cm ja 240 cm pitkänä. Pöytälevyn paksuus 3 cm. Pöytälevy sopii yhteen Factory -sarjan Timantti, A- ja X-runkoisten pöydänjalkojen  kanssa.

Factory-sarjan tuotteet on valmistettu 100% kierrätetystä puusta. Puu on otettu talteen vanhoista puretuista taloista Intiassa. Niiden lattialaudoista, seinälevyistä ja kattorakenteista. Puussa on vuosien käytön patina. Puulaji saattaa vaihdella sen mukaan, millä alueella purettu rakennus on sijainnut. Se on jotakin kovaa lehtipuuta, joita on käytetty laadukkaana ja pitkäaikaisena materiaalina. Jokaisella tämän kokoelman tuotteella on FSC-kierrätysmerkki.

Forest Stewardship Council (FSC) on kansainvälinen voittoa tavoittelematon järjestö, joka asettaa kansainväliset standardit vastuulliselle metsänhoidolle maailmanlaajuisesti. Näiden standardien mukaisesti jalostetut puut ja puutuotteet voivat saada FSC-sertifikaatin.
Riippumattomat sertifiointiyritykset tekevät säännöllisiä tarkastuksia. Tuotteet, joilla on FSC-logo, antavat kuluttajille takuun siitä, että tuotteen valmistuksessa ei ole tapahtunut laitonta tai kestämätöntä puunkorjuuta.

Jos olet etsimässä pöytiä ravintolaan tai kahvilaan, tämä saattaa olla sinulle! Tämän pöytälevyn saa tilattua omilla mitoilla useampia kappaleita tilatessa. Jos olet kiinnostunut tästä vaihtoehdosta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme niin laskemme pakettihinnan sekä selvitämme toimitusaikataulun.

Factory -sarjan pöytälevyt ja pöydänjalat sopivat suoraan yhdistaltäviksi keskenään. Muihin tuotesarjoihin yhdistettäessä voivat vaatia muokkausta.

Huom. Pöytälevy ja -jalka tilataan erikseen.

Tuotetta on varastossa, toimitusaika 10-20 arkityöpäivää.

795,00 

Poista

Lisätiedot

Mitat

180 x 90 x 3 cm, 200 x 90 x 3 cm, 240 x 90 x 3 cm

Materiaali

Kierrätyspuu

Tuotetunnus: TAFW00503-99

Toimituskulut


Ilmainen toimitus. Useampia tuotteita tilatessa, maksu määräytyy suurimman toimitusmaksun mukaan.