Yritys

Volcano Design on huonekalujen ja sisustustuotteiden myyntiin keskittyvä suomalainen yritys. Asiakkainamme on yksityiset kuluttajat, yritykset ja yhteisöt.

Innostuksemme kodin sisustamiseen ja huonekaluihin on lähtöisin oman kodin sisustamisesta. Persoonallinen ja industrial -henkinen sisustaminen on aina ollut lähellä sydäntäntäni. Ajan saatossa totesimme kuitenkin muutaman oleellisen sisustamista hidastavan tekijän.

Aika. Siitä tuntuu meillä ja monilla muilla olevan huutava pula. Aika ei oikeastaan riitä muuhun kuin pikaisille käynneille suurien parkkipaikkojen ”massapaikoissa”, jolloin pitäisi valita samaa ”massatavaraa” kuin tuhansilla muillakin ihmisillä on kotonaan.

Raha. Kun sitten löytää sopivan ja silmää miellyttävän tuotteen, niin se maksaakin jo usean kuukausipalkan verran ja ostaminen jää valitettavan usein vain haaveeksi. Ja taas palataan ”massatavaraan”.

Lähdimme miettimään ratkaisua ja löysimme vastauksen Saksasta. Uskomme, että moni muu kaltaisemme innostunut sisustaja Suomessa jakaa ajatuksemme edellisen mukaisesti. Päätimme tuoda ratkaisun helposti saataville verkkoon ja teimme yhteistyösopimuksen.

Tänään tuotteitamme tulee useamman eri toimittajan kautta ja tuotteitamme valmistetaan yli 10:ssä eri maassa. Jokaisella yhteistyökumppanillamme on alalta usean vuoden menestyksekäs kokemus ja he ovat tunnetuimpia alan toimijoista näissä tuotteissa. Osa toimittajistamme on saanut jo FSC – sertifioinnin valmiiksi kun osalla se prosessi on vielä hieman kesken. Kuluttajalle se tarkoittaa kuitenkin turvallista tuotevalintaa, tutkittuja ja huolellisesti käsiteltyjä puuhuonekaluja läpi valmistusprosessin aina ns. kaupan hyllyyn asti.

Me emme koskaan tule olemaan massatuotteiden myyjä. Toiminta-ajatuksenamme on löytää ja tuoda asiakkaillemme kestäviä, laadukkaita, kauniita ja normaalista massatuotteesta erottuvia – yksilöllistä, käsintehtyä designia – huonekaluja ja sisustustuotteita päivittäiseen käyttöön ja hyvin kohtuulliseen hintaan. Tuotesuunnittelussa ja kalustevalinnoissa katsotaan tulevaisuuteen muotia seuraten “pukien” huonekalut ajanmukaisesti ja tyylikkäästi ilman, että ne maksavat omaisuuksia. Valikoimamme valmistusmateriaaleista valtaosa on kierrätysmateriaaleja.

Nyt Volcano Designilla on myös Showroom / myymälä Helsingissä Lapinlahdenkadulla tukemassa verkkokauppaa. Myymälässämme voi tutustua ja katsoa mallikappaleita tuotesarjoistamme, kysellä tuotteista lisää, tilata niitä verkkokaupasta koneillamme tai vaikka ostaa jotain pienempää sisustustuotetta mukaan. Kuten verkkokaupassa, meillä käy myymälässä maksuvälineinä kaikki tunnetuimmat maksukortit.

Asiakaspalvelumme on avoinna viikon jokaisena päivänä sekä puhelimitse että sähköpostitse. Show Roomin aukioloajat poikkeuksineen löytyvät etusivulta. Palvelemme asiakkaitamme aina henkilökohtaisesti, joustavasti ja nopeasti parhaan avun ja ratkaisun löytymiseksi.

Toivotan kaikki erittäin tervetulleeksi kauppaamme www.volcanodesign.fi ostoksille ja tutustumaan tuotteisiimme, joko verkkoon tai Showroomiin osoitteeseen Lapinlahdenkatu 7, 00180 HELSINKI. Mikäli teitä jää jokin asia askarruttamaan, teillä on kysyttävää, haluatte antaa palautetta tai ehdotuksia, voitte soittaa meille numeroon +358 40 703 5463 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@volcanodesign.fi.

Yksinkertaisesti erilaista eikä taatusti tavanomaista.

Ria Tulivuori

Volcano Design sloganilla