Yritys

Volcano Design on huonekalujen, valaisimien ja sisustustuotteiden myyntiin keskittyvä suomalainen verkkokauppa. Asiakkainamme on yksityiset kuluttajat, yritykset ja yhteisöt.

Innostus kodin sisustamiseen ja huonekaluihin on lähtöisin oman kodin sisustamisesta ja volcanodesign.fi onkin alunperin syntynyt ratkaisuksi oman näköiseen sisustukseen. Tästä on lähtenyt ajatus tuoda ratkaisu helposti saataville verkkoon.

Tänään tuotteita tulee useamman eri toimittajan kautta ja tuotteita valmistetaan yli 10:ssä eri maassa. Jokaisella yhteistyökumppanilla on alalta usean vuoden menestyksekäs kokemus ja he ovat tunnetuimpia alan toimijoista näissä tuotteissa.

volcanodesign.fi on kertaalleen vaihtanut yrittäjää, mutta alkuperäisen yrittäjän viitoittama tie jatkuu – emme tule koskaan olemaan massatuotteiden myyjä. Toiminta-ajatuksena on löytää ja tuoda asiakkaille kestäviä, laadukkaita, kauniita ja normaalista massatuotteesta erottuvia – yksilöllistä, persoonallista, käsintehtyä designia – huonekaluja ja sisustustuotteita päivittäiseen käyttöön.

Tuotesuunnittelussa ja kalustevalinnoissa katsotaan tulevaisuuteen muotia seuraten “pukien” huonekalut ajanmukaisesti ja tyylikkäästi. Valikoiman valmistusmateriaaleista valtaosa on kierrätysmateriaaleja ja uusimman toimittajan tuotteet ovat originaaleja tuotteita Intiasta.

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin 12-17 sekä puhelimitse että sähköpostitse, mutta pyrimme vastaamaan aina kun vaan mahdollista. Voit siis yrittää tavoittaa asiakaspalvelua muinakin aikoina.

Toivotan kaikki erittäin tervetulleeksi ostoksille ja tutustumaan tuotteisiimme verkkokauppaan www.volcanodesign.fi . Mikäli teitä jää jokin asia askarruttamaan, teillä on kysyttävää, haluatte antaa palautetta tai ehdotuksia, voitte soittaa numeroon +358 40 770 1366  tai lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@volcanodesign.fi

Yksinkertaisesti erilaista eikä taatusti tavanomaista.

Kaisa

 

Volcano Design sloganilla