Yritys

Volcano Design on huonekalujen ja sisustustuotteiden myyntiin keskittyvä suomalainen yritys. Asiakkainamme on yksityiset kuluttajat, yritykset ja yhteisöt.

Innostus kodin sisustamiseen ja huonekaluihin on lähtöisin oman kodin sisustamisesta. Ajan saatossa totesin kuitenkin muutaman oleellisen sisustamista hidastavan tekijän.

Aika. Siitä tuntuu meillä ja monilla muilla olevan huutava pula. Aika ei oikeastaan riitä muuhun kuin pikaisille käynneille suurien parkkipaikkojen ”massapaikoissa”, jolloin pitäisi valita samaa ”massatavaraa” kuin tuhansilla muillakin ihmisillä on kotonaan.

Raha. Kun sitten löytää sopivan ja silmää miellyttävän tuotteen, niin se maksaakin jo usean kuukausipalkan verran ja ostaminen jää valitettavan usein vain haaveeksi. Ja taas palataan ”massatavaraan”.

Lähdin miettimään ratkaisua ja löysin vastauksen Saksasta. Uskon, että moni muu kaltaiseni innostunut sisustaja Suomessa jakaa ajatukseni edellisen mukaisesti. Näin päätin tuoda ratkaisun helposti saataville verkkoon ja tein yhteistyösopimuksen.

Tänään tuotteita tulee useamman eri toimittajan kautta ja tuotteita valmistetaan yli 10:ssä eri maassa. Jokaisella yhteistyökumppanilla on alalta usean vuoden menestyksekäs kokemus ja he ovat tunnetuimpia alan toimijoista näissä tuotteissa. Kaikkien toimittajien tuotteilla on FSC – sertifiointi. Kuluttajalle se tarkoittaa turvallista tuotevalintaa, tutkittuja ja huolellisesti käsiteltyjä puuhuonekaluja läpi valmistusprosessin aina ns. kaupan hyllyyn asti.

volcanodesign.fi ei koskaan tule olemaan massatuotteiden myyjä. Toiminta-ajatuksena on löytää ja tuoda asiakkaille kestäviä, laadukkaita, kauniita ja normaalista massatuotteesta erottuvia – yksilöllistä, persoonallista, käsintehtyä designia – huonekaluja ja sisustustuotteita päivittäiseen käyttöön ja hyvin kohtuulliseen hintaan. Tuotesuunnittelussa ja kalustevalinnoissa katsotaan tulevaisuuteen muotia seuraten “pukien” huonekalut ajanmukaisesti ja tyylikkäästi ilman, että ne maksavat omaisuuksia. Valikoiman valmistusmateriaaleista valtaosa on kierrätysmateriaaleja ja uusimman toimittajan tuotteet ovat originaaleja tuotteita Intiasta.

Asiakaspalvelu on avoinna viikon jokaisena päivänä sekä puhelimitse että sähköpostitse.

Toivotan kaikki erittäin tervetulleeksi ostoksille ja tutustumaan tuotteisiimme verkkokauppaan www.volcanodesign.fi . Mikäli teitä jää jokin asia askarruttamaan, teillä on kysyttävää, haluatte antaa palautetta tai ehdotuksia, voitte soittaa numeroon +358 40 7035463  tai lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@volcanodesign.fi

Yksinkertaisesti erilaista eikä taatusti tavanomaista.

Janne

 

Volcano Design sloganilla