sturdy

Sturdy

”Tukevat Jalat” –tuotesarjamme eli lyhyesti vain Sturdy sai alkunsa vuonna 2011, kun kaksi kaveria, huonekalumyyjä ja metallimies, päättivät mennä oluelle ja miettiä yhteisen tulevaisuuden mahdollisuuksia. Kavereiden nauttiessa olutta he keskustelivat ”mitä me voisimme tehdä toisillemme parantaaksemme liiketoimia?”. Alkuun näytti siltä, että yhteistä tietä ei ole, mutta jonkin ajan kuluttua alkoi syntymään mitä erilaisempia, villejä, ajatuksia erityisistä huonekaluista. Monet ajatukset ja alustavat mallit joutuivat romukoppaan, mutta lopulta käteen jäi ainutlaatuinen kokoelma menneen teollisen aikakauden pöytiä vailla vertaistaan, malleja, joista jokaisesta tuotteesta voi olla ylpeä.

Teollinen aikakausi antoi tuotteille suunnan, mutta varsinainen inspiraation lähde on vanhoissa koneissa ja raidevaunuissa, vaunuissa joita on käytetty mm. hiilikaivoksissa. Erottuva ulkonäkö, massiiviset ja kylmät rautapalkit yhdessä lämpimän puun kanssa luovat ainutlaatuisen tunnelman, mitä harvoin on enää saatavilla. Me tuomme sen nyt teille, tilauksesta 6-8 viikon toimitusajalla.

Sturdyn laajasta pöytävalikoimasta löydät varmasti mieleisesi, sinua miellyttävän mallin. Mukaan on on päässyt myös muutamat penkit, hylly ja lamppu – kaikki noudattaa samaa Sturdyn inspiraation lähdettä teolliselta aikakaudelta.

Lähes jokaiseen pöytään on saatavissa lisätilauksesta metallireunus suojaamaan puupintaa. Voit myös hieman pöydästä riippuen tilata pöytäsi jalat, rungon ja jopa metallisen pöytälevyn toiveidesi mukaisella värillä maalattuna. Huomaa myös se, että osa pöydistä on korkeussäädettäviä, jolloin niiden käyttömahdollisuudet ovat normaali pöytää suuremmat. Kaikki Strudyn tuotteet voidaan räätälöidä sinulle tapauskohtaisesti ja toiveidesi mukaan. Vaihtoehtoja on lukuisa määrä – kysy lisätietoja.

Hinnat alla alkaen -hintoja, jolloin kyseessä lähinnä tuotteen erikseen ostettava jalka.