Roma -tuolit

Tyylikkäitä tuoleja, joiden jalat ovat ruostumatonta terästä ja verhoilu aitoa puhvelinnahkaa. (Vintage mallit keinonahkaa).

BONANZA-puhvelinnahka on Intiasta peräisin olevaa nahkaa, tukevaa ja yksilöllistä, eikä sillä ole mitään yhteistä muuten niin tavallisten teollisuusnahkojen kanssa. Vuodat käsitellään sellaisiksi kuin ne ovat alkujaan. Kaikki arvet ja nahanpoimut, kaikki hankaumat ja sääskenpistot jätetään tarkoituksella näkyviin. Näin jokainen nahka tulee olemaan ainutlaatuinen eikä yksikään toinen näytä samanlaiselta. Muuten niin tavallista jalostusprosessia, jonka tuloksena saadaan yhtäläinen ja pysyvä ”laatu”, ei BONANZA-nahalla ole, mistä syystä myös nahan väri ja ulkonäkö voivat vaihdella eri tuoleissa. Näin nahka kuitenkin säilyttää luonnollisen ja ainutlaatuisen luonteensa, jota ei voi löytää mistään muusta nahasta. Tällaisilta nahkojen pitää näyttää meillä!

Tämä nahka ei tarvitse erityistä hoitoa. Vuosien myötä väistämättä syntyviä tahroja tai naarmuja kutsumme ajan patinaksi tai kulumisjäljiksi, jotka antavat kyseiselle huonekalulle sen ”kasvot”.

Sekä käsinojallista että ilman käsinojaa olevaa tuolia löytyy myös aidosta lehmännahasta valmistettuna, väri musta/valkoinen.