rottinkinen seinävalaisin
rottinkinen seinävalaisinrottinkinen seinävalaisinrottinkinen seinävalaisinrottinkinen seinävalaisinrottinkinen seinävalaisin
Rattan Vintage Valaisimet

Rottinkinen seinävalaisin Halo

Rottinkinen seinävalaisin Halo. Näyttävä käsityönä valmistettu Halo rottinkivalaisin on herkullinen yksityiskohta sisustukseen. Tämä valaisin on näyttävä päivällä, mutta erityisesti pimeällä. Rakenteensa ansiosta Sphere rottinkivalaisin luo luo upean valaistuksen valon ja varjon vuorotellessa leikkisästi. Valaisimen leveys on 25 cm, syvyys 11 cm ja korkeus 55 cm. Johdon pituus on 200 cm. Väri natural.

Lisätiedot: johdon pituus on 200cm, E27/max. 60 Wattia. Toimitus ei sisällä valonlähdettä.

Kaikki valikoimamme rottinkivalaisimet ovat käsityönä aidosta rottingista valmistettuja. Myös rottinkinen seinävalaisin Halo.
Rottinkipalmu on köynnöskasvi, joka käyttää puita tukena ja voi kasvaa jopa 100 metriä pitkäksi. Suurin osa rottinkilajeista kasvaa trooppisissa Kaakkois-Aasian metsissä. 70% Indonesiassa. Rottingin jalostaminen valmiiksi tuotteiksi, kuten koreiksi, huonekaluiksi ja lampuiksi on käsityötaito, joka perinteisesti kulkee suvussa ja periytyy vanhemmilta lapsille.
Valikoimamme rottinkivalaisimet ovat saaneet isnpiraationsa perinteisistä malleista, jotka suunnittelijamme ovat päivittäneet nykyaikaan.

Tuotetta on varastossa, toimitusaika 10-20 arkityöpäivää.

139,00 

Lisätiedot

Materiaali

Rottinkia

Mitat

leveys on 25 cm, syvyys 11 cm ja korkeus 55 cm

Tuotetunnus: LIRA00913A

Toimituskulut


Ilmainen toimitus. Useampia tuotteita tilatessa, maksu määräytyy suurimman toimitusmaksun mukaan.