Projektit

Sivullamme näkyvä tuotevalikoima on valittu ensisijaisesti vähittäismyyntiin, mutta myös tästä valikoimasta löytyy vaihtoehtoja erilaisiin projekteihin ja myös esim. hotelli- ja ravintolakalusteiksi. Kumppaniverkostomme kautta meillä on tarjota projektimyyntiin vielä laajempi tuotevalikoima. Kerrotte vain meille tarpeenne, niin kartoitamme kumppaniemme valikoiman. Tyylisuuntia on monia. Tähän mennessä olemme saaneet olla mukana kampaamo-, kauneushoitola-, hotelli-, ravintola-, kahvila-, päiväkoti- sekä toimistoprojekteissa. Ja myös erääseen museoon istui Airman -tuotesarjamme täydellisesti ja se pääsi olemaan osana näyttelyä.

Jos haet oikein persoonallista sisustusta, niin meiltä löydät myös vanhoista veneistä tai TATA -autoista tehdyt baaritiskit, traktorista tehdyt baaripöydät ja persoonalliset baarijakkarat.

Kumppaniemme valikoimassa on myös hyvin laaja valikoima valaisimia, etenkin riippuvalaisimia, ja koossa löytyy, joten kerro vaan mitä tarvitsette projektiinne ja etsimme teille toiveidenne mukaiset valaisimet.

GASTRO -tuotesarja, ravintolat ja hotellit

Ravintola- ja hotellikalusteissa meillä on tarjota myös erittäin laadukas ja hyvin laaja Gastro -tuotesarja (linkki alla). Materiaaleja ja värejä löytyy kymmeniä kuten myös pöydänjalkavaihtoehtoja. Pöytiä voi tilata myös mittatilaustyönä. Gastro -tuotesarjan tuotteet valmistetaan pääsääntöisesti tilauksesta. Toimitusaika on keskimäärin 4-7 viikkoa. Tuotteissa on minimitilausmäärä, joka vaihtelee tuotekohtaisesti. Gastro -tuotteista teemme asiakkaalle aina räätälöidyn tarjouksen.

AJANKOHTAISTA!

Gastro -esitteestä löydät myös kymmeniä jalkavaihtoehtoja ja pöytälevyjä terassikalusteisiin, joten jos terassikalusteesi vaativat uusimista niin nyt on hyvä aika laittaa niistä tilaus sisään niin saadaan ne heti terassikauden alkuun.

OTA YHTEYTTÄ! asiakaspalvelu@volcanodesign.fi

Tästä pääset tutustumaan Gastro tuotteisiin.

Gastro_kalusteet