ROMA tuolit

Tuoli käsinojilla Bonanza Natural

Roma -sarjan käsinojallinen tuoli ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla jaloilla. Käsi- ja selkänoja sekä istuinosa on pehmustettu aidolla puhvelinnahalla.

Värivaihtoehdot ovat Bonanza-Tan, Bonanza-Brown, Bonanza-Pine, Bonanza-Naturel, Bonanza-Black, Bonanza-Dark Tan, Vintage Natural, Vintage Black ja Vintage Brown.

Bonanza-nahka on aitoa puhvelia, jonka tyyli ja yksilöllisyys poikkeaa tavallisesta nahkateollisuuden tuotteesta. Nahat käsitellään juuri sellaisena kuin ne ovat. Bonanza-nahassa kaikki arvet, ihon poimut, ihorepeämät ja hyönteisten puremat jätetään nahan pintaan tietoisesti. Teollinen viimeistelyprosessi johtaa yleensä yhtenäiseen ja pysyvään pintalaatuun, mutta ei Bonanza-nahan kohdalla – väri ja ulkonäkö on ainutlaatuinen ja antaa ”kasvot” jokaiselle huonekalulle.Bonanza-nahka on aitoa puhvelia, jonka tyyli ja yksilöllisyys poikkeaa tavallisesta nahkateollisuuden tuotteesta. Nahat käsitellään juuri sellaisena kuin ne ovat. Bonanza-nahassa kaikki arvet, ihon poimut, ihorepeämät ja hyönteisten puremat jätetään nahan pintaan tietoisesti. Teollinen viimeistelyprosessi johtaa yleensä yhtenäiseen ja pysyvään pintalaatuun, mutta ei Bonanza-nahan kohdalla – väri ja ulkonäkö on ainutlaatuinen ja antaa ”kasvot” jokaiselle huonekalulle.

Tuotetta on varastossa, normaali toimitusaika.

430,00 

Lisätiedot

Väri

Bonanza-Naturel

Materiaali

Lehmännahka, Massiivipuu, Ruostumaton teräs

Koko

56 x 53 x 91 cm

Istuin- ja käsinojankorkeus

stuinkorkeus noin 49 cm, käsinojan korkeus 67,5 cm

Paino 16 kg
Pakkausmitat 61 x 61 x 96 cm
Tuotetunnus: 02417-87

Toimituskulut

20,00 € kotiin toimitettuna.
Useampia tuotteita tilatessa, toimitusmaksu määräytyy suurimman tuotteen mukaan.